Argentinac koji obožava Mesija sreo idola u Majamiju i onda napravio ludost za pamćenje (FOTO)

27.09.2022

10:05

0

Autor: 24sedam

Kad se voli neko onda se ovakve stvari dešavaju

Argentinac koji obožava Mesija sreo idola u Majamiju i onda napravio ludost za pamćenje (FOTO)
tatu1 - Copyright Instagram printscreen

Mladi argentinski golman Francisko Ranijeri koji brani gol Intera iz Majamija Dejvida Bekama, napravio je jednu simpatičnu ludost koja je zapalila društvene mreže.

On je iskoristio situaciju da su na istim pomoćnim terenima trenirali i reprezentativci Argenrtine koji su se pripremali za prijateljski meč protiv Hodnurasa u Majamiju, pa je svg idola Lea Mesija zamolio da mu da autogram, tako što će mu se potpisati na unutrašnji deo podlaktice.

Instagram printscreen
 

Čim je dobio Mesijev potpis na koži, odmah je otišao do tatu majstora koji je zauvek ostavio uspomenu na ruci prešavši svojim mastilom preko autograma.

- Najbolji dan u mom životu. Ostvario sam san. Delio sam teren sa igračima kojima se divim, sa svojom reprezentacijom. Upoznao sam svog idola, najboljeg igrača u istoriji, neverovatnu osobu na terenu i van njega - napisao je Ranijeri.

Instagram printscreen
 

- Bilo je jako emotivno za mene da te vidim i to što si pristao da mi se potpišeš na ruku, sve je to neopisivo. Leo,ostvario si mi san. Svakog dana gledam u ruku i pamtiću emociju koju sam osetio kada sam te sreo. Ne mogu da opišem rečima koliko si sjajan - poručio je Ranijeri koji je pokazao Mesiju svoju tetovažu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike