Pol Pogba proživljava dramu! Brat režirao otmicu kako bi mu iznudio novac, završio u pritvoru sa grupom razbojnika! (VIDEO)

18.09.2022

06:31

0

Fudbaler i dalje veruje da je Matijas bio primoran na učešće u ovoj akciji

Pol Pogba proživljava dramu! Brat režirao otmicu kako bi mu iznudio novac, završio u pritvoru sa grupom razbojnika! (VIDEO)
Pol Pogba - Copyright Profimedia

Protekle nedelje mediji su prenosili sumnje na račun Matijasa Pogbe, brata poznatog fudbalera, Pola, da je učestvovao u razbojništvu.

Da "stvar" bude gora, nekoliko dana kasnije, Matijasu je određen pritvor zajedno sa još četvoricom saučesnika zbog sumnji je da je iznudio novac od svog brata, igrača Juventusa Pola Pogbe!

Informaciju su plasirali francuski mediji, a kako navodi "AMC Sport", protiv ove grupe je u međuvremenu u Parizu i zvanično podignuta optužnica za iznudu i kriminalno udruživanje odlukom tužilaštva.

Optužnicom je obuhvaćeno petoro lica, starosti od 27 do 36 godina, među kojima je i Matijas Pogba.

- Uložićemo žalbu na ovu odluku - poručio je advokat Matiasa Pogbe, Jasin Buzru, pa dodao:

- Moj klijent  nema veze sa kriminalnom organizacijom, ne razumemo odluku koju je doneo sud da ga zadrži u pritvoru, posebno što ima alibi za veče kada se desila navodna otmica.

Otmica koja se pominjala i ranije, prema navodima istrage, dogodila 20. marta ove godine kada je pomenuta grupa kriminalaca upala u stan Matijasa Pogbe u Parizu, držala ga kao taoca i tražila novac od njegovog brata koji je u to vreme bio u Torinu.

Pol je tada naseo i dao deo novca, govorilo se o sumi od 100.000 evra, međutim, ubrzo je kroz istragu obelodanjeno da je upravo Matijas bio glavni u celoj priči, a da je otmica zapravo režirana.

Pol Pogba je morao na informativni razgovor sa policijom, a rekao je kako veruje da je njegov brat bio pod prinudom kada je snimio video u kojem je naveo da će "otkriti sve tajne o svom bratu".

Pojedini francuski mediji su otišli korak dalje, pa su iskoristili izvore iz istrage i preneli da je Matijas policiji potvrdio da je taj video snimio svojom voljom i da nije bio prinuđen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike