Zbog ovoga je Liverpulov kapitalac od 100 miliona ponovo na stubu srama! Upoređujete ga sa Halandom? Tip je teška prevara! (VIDEO)

21.09.2022

20:47

0

Autor: 24sedam

Darvin Nunjez nikako da uđe u mirne vode na Enfildu

Zbog ovoga je Liverpulov kapitalac od 100 miliona ponovo na stubu srama! Upoređujete ga sa Halandom? Tip je teška prevara! (VIDEO)
profimedia-0720386683 - Copyright Profimedia

Epitet najskupljeg pojačanja u istoriji Liverpula očigledno je pretežak teret za leđa Darvina Nunjeza. Napadač kojeg su „redsi“ u minulom prelaznom roku platili Benfiki 100 miliona evra (80 fiksno+20 kroz bonuse) od prvog dana na „Enfildu“ trpi žestoke kritike, mada je svojim pojedinim potezima i te kako dao povoda za njih.

Poslednji u nizu gafova urugvajskog napadača zapalio je društvene mreže. Umesto da reprezentativnu pauzu iskoristi da uplovi u mirnije vode, Nunjez je sebi navukao dodatni gnev navijača koji sve više gube strpljenje, pogotovo što su i njihovi rivali počeli sa podsmehom da komentarišu Liveprulovu akviziciju.

- Kako je ovaj lik ikada poređen sa Halandom? Teška prevara. Bolje bi bilo uporediti ga sa Matipom – napisao je jedan navijač Mančester sitija, dok je drugi dodao:

- Liverpulovi fanovi bi trebalo da se izvine zbog toga što su tipa koji šutira na gol a pogodi korner zastavicu upoređivali sa Halandom…

I pošteno je reći… Ovako ne izgleda fudbaler od 100 miliona evra… Koliko god se radilo o treningu i koliko god tako nešto može svakome da se dogodi…

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike