Ništa od Blana! Legenda Reala na klupi Olimpijakosa!

21.09.2022

15:41

0

Autor: 24sedam

Grčki velikan se odlučio za stratega koji je već radio u Pireju

Ništa od Blana! Legenda Reala na klupi Olimpijakosa!
profimedia-0173446717 - Copyright Profmedia

Legendarni fudbaler Real Madrida i španske reprezentacije Hoze Migel Gonzales Martin del Kampo, poznatiji kao Mičel, vratio se na klupu Olimpijakosa, potvrdio je atinski klub.

Mičel je od 2013. do 2015. već vodio crveno-bele iz Pireja, a kao trener radio je i u Rajo Valjekanu, B timu Reala, Hetafeu, Sevilji, Marselju, Malagi i UNAM Pumasu.

Iako se pre nekoliko dana u grčkim medijima spekulisalo o angažovanju legendarnog Francuza Lorana Blana, na "Kariaskakis" ipak stiže Španac, koji će na klupi Olimpijakosa naslediti nedavno otpuštenog zemljaka Karlosa Kobrerana.

Olimpijakos su ovog leta pojačali poznata fudbalska imena - Hames Rodrigez, Sedrik Bakambu, Brazilac Marselo i Šime Vrsaljko.

Grčki šampion nije dobro počeo sezonu. Eliminisan je u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Makabija iz Haife, dok u grupnoj fazi Lige Evrope ima dva poraza iz dve odigrane utakmice.

U šampionatu Grčke Olimpijakos zauzima šestu poziciju sa osam bodova i zaostaje sedam bodova za liderom i ljutim rivalom Panatinaikosom koji ima pet pobeda iz pet kola i maksimalnih 15 bodova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike