VAR i u beton ligi! U Srbiji smo sve videli, ali ovo je tek komedija! Sudija na telefonu navijača gledao snimak, pa priznao gol! (VIDEO)

15.09.2022

12:47

0

Srpski fudbal kao siguran izvor i smeha i nevere

VAR i u beton ligi! U Srbiji smo sve videli, ali ovo je tek komedija! Sudija na telefonu navijača gledao snimak, pa priznao gol! (VIDEO)
sudija var beton liga - Copyright Printscreen/Instagram/Kraljevo_fudbal

Srpski fudbal oduvek je bio izvor raznih scena. Od odličnih akcija i golova na kojima bi pozavidele svetske klase, do bakljada i komičnih scena.

Tako je na jednoj utakmici niže lige u Srbiji, došlo do situacije sa sudijom, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim,

Naime, na jednom meču niže lige, sudija nije bio siguran da li je gol bio regularan. U pomoć mu je priskočio navijač, koji je igrom slučaja telefonom snimao akciju.

Pogodak najpre nije bio proznat, a nakon što su usledili protesti igrača i domaćih pristalica koje su uživo pratile meč, navijač je ponudio sudiji da pogleda akciju na telefonu.

 

 

Arbitar je prihvatio pomoć i na opšte oduševljenje navijača promenio odluku.

Inače, do situacije je došlo na utakmici 5. kola Međuopštinske lige FSRO Popovići Vrnjci - Apolon 2018. Bilo je nerešeno (1:1) do 90. minuta kada su domaći igrači postigli pogodak, ali je glavni sudija Lazović poništio taj gol signalizirajući ofsajd. Međutim, tada je na scenu izašao navijač i pomogao kako ekipi, tako i sudiji.

Može se reći uspešna VAR tehnologija i na nižim ligama!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike