Još jedan član Partizanove porodice podržao Mijailovića: Energija i iskustvo novog predsednika vraća JSD na staze uspeha!

13.09.2022 | 16:45

Autor: 24sedam

Gimnastički klub crno-belih obrazložio podršku prvom čoveku KK Partizan

Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dan posle skandaloznih dešavanja na Skupštini JSD Partizan, orkestriranih od strane generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure, brojni klubovi crno-bele porodice su javno su podržali Ostoju Mijailovića uz jasne razloge zbog kojih smatraju da je upravo on najbolje rešenje da se JSD vrati na staze uspeha.

Poslednji u nizu, ubrzo pošto je APR i zvanično potvrdio da je Mijailović novi predsednik JSD Partizan, to je uradio Gimnastički klub, saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Gimnastički Klub Partizan želi da informiše javnost i mnogobrojne simpatizere svih klubova crno-bele porodice da je GK PARTIZAN, na juče održanoj skupštini JSD PARTIZAN učestvovao u radu i podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika JSD PARTIZAN.

S obzirom da je jednom dobrom broju delegata pa i delegatu našeg kluba iz nama nepoznatih razloga, bilo onemogućeno da uđu u prostorije sportskog društva gde je zakazana redovna skupština, bili smo prinuđeni da kao i većina klubova JSD, održimo legitimnu, vanrednu skupštinu u prostorijama Teniskog kluba Partizan. Skupštinu su pratili svi relevantni elektronski i pisani mediji.

Na Skupštini je jednoglasno izabran novi predsednik SD Ostoja Mijailović, novi Upravni Odbor kao i drugi organi društva u kojima su predstavnici klubova. Predstavnik našeg kluba je glasao u skladu sa stavovima našeg kluba i podržao sve navedene odluke Skupštine.

Velika nam je čast što je u sastav novog Upravnog odbora JSD Partizan izglasan i naš generalni sekretar, Predrag Mićić.

GK Partizan smatra da će nova energija kao i iskustvo novog predsednika doprineti oporavku i vraćanju na staze uspeha svih klubova JSD Partizan koji su svih ovih godina preživljavali na ivici opstanka.

JSD Partizan, kao jedno od najtrofejnijih sportskih društava u svetu može da zadržati taj status ukoliko se dalje bude razvijalo kao otvoreno i moderno sportsko udruženje koje ima savremen i jasno definisan kako sportski tako i poslovni i marketinški koncept. Zato podržavamo novog predsednika JSD Partizan i njegov tim.

Sportu su danas potrebni ljudi iz svih segmenata društva i života, jer vođenje sporta podrazumeva multidisciplinarnost, sport je postao društveno značajan, ekonomski bitan i stvar nacionalnog prestiža. Zato nam je svima bila neophodna ova promena.

Većina klubova je iskazala svoje nezadovoljstvo nagomilanim problemima koji već dugo tište JSD Partizan i dosadašnjim radom uprave SD i iz tog razloga dali su svoju podršku Ostoji Mijailoviću verujući, da možemo dalje zajednički, prevazilazeći podele i različite poglede na probleme, da čuvamo našu crno-belu porodicu u svim izazovima koji su pred nama – stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik GK Partizan Zoran Mitrović.

BONUS VIDEO

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/09/01/64c4e9adb45738d81958c064/uhd/64c4e9adb45738d81958c064.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c064",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1095779_th_1662997521.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam