Za Srbiju će u Kataru igrati samo najspremniji! Nastasić otkrio o čemu je razgovarao sa Piksijem, pa se dotakao i Partizana

10.09.2022

07:04

0

Defanzivac je ovog leta promenio sredinu

Za Srbiju će u Kataru igrati samo najspremniji! Nastasić otkrio o čemu je razgovarao sa Piksijem, pa se dotakao i Partizana
20211012npNastasic4 - Copyright MN Press

Pouzdani srpski defanzivac, Matija Nastasić, ovog leta je promenio klub. Nakon drugog mandata u Fiorentini, rešio je da promeni sredinu i potpiše sa ekipom Majorke.

Pregovori su trajali nešto duže, a tek u poslednjim satima prelaznog roka, Nastasićeve želje su se poklopile sa timskim idejama.

Defanzivac je u razgovoru za Sportske otkrio da je o promeni sredine razgovarao i sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Video sam se sa selektorom u Firenci na početku sezone, razgovarali smo o klubu i nacionalnom timu. Stojković prati sve igrače koji su izneli kvalifikacije, za njega je najvažnije da igrači igraju u svojim klubovima, moramo doći 100 posto spremni na Svetsko prvenstvo. Razgovarali smo na tu temu, ali nismo o prelasku u Majorku, nadam se da je to dobra odluka i da ću biti spreman za Svetsko prvenstvo - rekao je 29-godišnji fudbaler.

Nastasić je u karijeri nastupao i za Mančester siti, pa dobro pamti kišu sa ostrva, dok je Majorka jedna od lepših lokacija za igranje.

- Bio sam na Majorci pre dve godine na odmoru, pa znam neka mesta. Zaista je prelepo ostrvo, uživaću. Velika je razlika u odnosu na Mančester - istakao je Matija Nastasić.

On je svoj fudbalski put krenuo da gradi u Partizanu, čiju je omladinsku školu prošao, ali za seniorski tim nije debitovao, već je sa 18 godina pojačao Fiorentinu. Međutim, sada ne isključuje opciju o povratku među crno-bele.

- Oduvek pratim Partizan jer sam prošao omladinsku školu, nažalost nisam imao prilike da debitujem za prvi tim jer sam otišao u Italiju. U fudbalu nikad ne znaš šta može da se desi, uvek postoji šansa da se vratim i zaigram za Partizan, ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome. Fokusiran sam na Majorku gde ću se potruditi da ostanem što duže - rekao je Nastasić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike