Nemanja Matić priznao šta mu je želja (foto)

19.10.2020

05:42 >> 09:56

0

Srpski internacionalac se sreo sa bivšim reprezentativcem

Nemanja Matić priznao šta mu je želja (foto)
Copyright Tanjug/Glyn Kirk/Pool via AP

Bivši reprezentativci, igrači Premijer lige iz dve različite generacije, na jednom mestu. Nemanja Matić i Saša Ilić podelili su zajednički momenat sa pratiocima na Instagramu, uz komentar asa Mančester junajteda:

-Kad porastem biću Kengur (Saša Ilić) – poručio je Matić preko fotke na kojoj uručuje dres Mančester junajteda bivšem golmanu selekcije SR Jugoslavije i premijerligaša Portsmuta, Čarltona i Vest Hema.

Prinscreen/Instragram/nemanjamatic

Ilić je prošle nedelje izašao u javnost intervjuom za 24sedam posle mnogo godina ćutanja i upravo je za naš portal ispričao u kakvoj je vezi njegova igračka biografija sa scenariom poznatog srpskog filma “Kad porastem biću kengur”.

Prema “tagu” na fotografiji moglo bi se zaključiti da je doskorašnji reprezentativac Srbije gost Ilićevog hotela u Perastu, ali nije tako.

Matić je u kombinaciji za meč Lige šampiona, koji “crveni đavoli” igraju u utorak 20. oktobra u Parizu protiv PSŽ, ali je pronašao vreme da ugosti svog prijatelja.

-Nemanja i ja smo prijatelji već godinama i sad sam iskoristio priliku da ga posetim u Mančesteru. Zajedno smo malo odgledali i derbi. Nadam se da ćemo se videti sledećeg leta u Perastu – rekao je Saša Ilić za 24sedam.

Ekskluzivno za 24sedam: Saša Kengur Ilić otkrio sve tajne svog neponovljivog životnog puta

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike