Pazar stao na vodeću poziciju, pa poručio: Sledeća je Zvezda!

06.09.2022

07:34

0

Neverovatan niz za ekipu Vladimira Gaćinovića

Pazar stao na vodeću poziciju, pa poručio: Sledeća je Zvezda!
20220729dsNoviPazar4 - Copyright MN Press

Fudbaleri Novog Pazara nastavili su pobednički niz i u desetom kolu Superlige, pa nakon trijumfa nad kragujevačkim Radničkim, trenutno vode na tabeli.

U ovom trenutku, Pazarci koji imaju sedam pobeda u nizu su sa 21 bodom ispred Crvene zvezde, koja pak ima dve utakmice manje, a upravo će ove ekipe odmeriti snage u narednom kolu.

Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović posle trijumfa na gostovanju u Kragujevcu je istakao da njegov tim gaji velike ambicije.

- Odigrali smo sjajno prvih 15 minuta utakmice, a onda sramnih pola sata sa igračem više. Od toga me je sram kako smo odigrali! U tom delu je Radnički bio dominantniji, propustio nekoliko šansi... Sa nekim izmenama smo odigrali bolje u nastavku - kazao je Gaćinović, pa dodao:

Ja razumem momke, ovo im je sedma pobeda u nizu, nije lako pobeđivati u kontinuitetu, ali ne zaustavljamo se na tome, sledeća je Crvena zvezda, mi gajimo ambicije, zašto ne bismo gajili - rekao je Gaćinović za televiziju "Arena sport".

Crvena zvezda gostuje u Novom Pazaru, u nedelju od 17.00, a u gradu vlada velika euforija nakon što su izbili na vodeće mesto, pa im je po povratku iz Kragujevca upriličen neverovatan doček.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike