Partizanovci će biti oduševljeni! Zdjelara već pitali u Rusiji šta misli o tome da dobije kapitensku traku CSKA, ovo je bio odgovor!

06.09.2022

07:02

0

Autor: 24sedam

Vezni igrač već ispunio jedan san

Partizanovci će biti oduševljeni! Zdjelara već pitali u Rusiji šta misli o tome da dobije kapitensku traku CSKA, ovo je bio odgovor!
zdjelar - Copyright Profimedia

Saša Zdjelar se polako privikava na CSKA i ruski fudbal i izgleda mu period aklimatizacije prolazi u dobrom raspoloženju, jer je od domaćih medija već dobio pitanje šta misli o šansi da jednog dana postane kapiten "armejaca" kada se penzioniše legendarni golman Igor Akinfejev.

- Da li želim jednog dana da dobijem kapitensku traku od Akinfejeva? To je san. Ispričaću vam jednu priču. Kada sam prvi put došao u Partizan, jedan od mojih idola bio je Saša Ilić. Bio je kapiten više od 20 godina - najveći igrač ikada. I ja sam postao kapetan posle njega. Posle samo tri godine u klubu! Tako da znam kakav je to ponos i odgovornost u isto vreme. Posle Akinfejeva biće teško izabrati nekog novog. Igor nije samo kapiten, on je ovaj klub. Ponosan sam što igram uz njega. I, naravno, biće mi drago ako posle Akinfejeva budem ja kapiten, momak koji je u Rusiju došao iz Srbije. Ali sada nije vreme da uopšte razmišljamo o tome. Ja sam nov ovde, moram da dokažem svoju vrednost - rekao je za Sport24 Zdjelar.

MN Press
 

Bivši kapiten crno-belih ispričao je i kako ga je sa CSKA upoznao nekadašnji saigrači Zoran Tošić i dojučerašnji klupski kolega Bibars Natho:

- Zoran Tošić mi je pre prelaska rekao „Idi, čak i ako moraš peške do Moskve". Ali ja sam malo sumnjao. Prelazak u Rusiju za mene je definitivan korak napred. Sve vreme dok smo igrali u Partizanu pričao je o CSKA kako je to divan klub. Zajedno sa Nathom, koji je u Srbiju došao pre tri godine. Govoril su "tamo smo se osećali kao kod kuće". Ni jednu lošu reč. I sam sam znao za ovaj klub kada sam prvi put počeo da igram fudbal. Ovo je veliki klub. Posebno u Srbiji.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike