Ovo postaje frustrirajuće za fudbalere: Otvoren lov na kuće poznatih igrača nastavljen upadom razbojnika u posed realovca

02.09.2022

07:54

0

Autor: 24sedam

Kamere su sve zabeležile

Ovo postaje frustrirajuće za fudbalere: Otvoren lov na kuće poznatih igrača nastavljen upadom razbojnika u posed realovca
griliš4 - Copyright Tanjug/AP

Fudbaleri u Španiji su ponovo bili meta razbojnika. Tamošnja policija pokrenula je istragu o pokušaju pljačke kuće igrača Real Madrida Danija Karvahala od strane trojice muškaraca.

Karvahal (30) živi u Boadilja del Monteu, na periferiji španske prestonice, a pokušaj pljačke dogodio se pre tri dana. Razbojnici su pobegli kada se oglasio alarm u kući. Ovaj incident se dogodio oko 2.00 posle ponoći 30. avgusta, dok igrač nije bio kod kuće, ali su u njoj bili ljudi koji su radili za fudbalera.

Kamere su snimile kako su tri osobe naoružane gvozdenim šipkama ušle u posed Karvahala. Međutim, počinioci su odlučili da pobegnu kada su shvatili da ih je otkrio bezbednosni sistem.

Dan ranije bivši napadač Barselone Pjer-Emerik Obamejang bio je žrtva provale. U njegovu kuću u predgrađu Barselone upali su razbojnici i tom prilikom su u pokušaju pljačke tukli fudbalera, polomivši mu vilicu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike