Portugalac želeo da napusti Siti, sada mora da pravda navijačima svoj ostanak kod Gvardiole

02.09.2022

07:32

0

Autor: 24sedam

"Nekad poželite nešto drugačije"

Portugalac želeo da napusti Siti, sada mora da pravda navijačima svoj ostanak kod Gvardiole
bernardo silva - Copyright Tanjug/AP

Jedan od najboljih igrača Mančester sitija portugalski vezista Bernardo Silva bio je tokom celog leta glavni kandidat za izlazni transfer iz tima Pepa Gvardiole. Na kraju je ipak ostao u redovima engleskog šampiona, a svoju želju da ode u drugi klub objasnio je na ovaj način:

- Moja kultura je malo drugačija od engleske van terena. Volim Mančester, ljudi su ovde veoma ljubazni, ali način na koji se ophode prema meni na ulici, u barovima, restoranima je malo drugačiji od onoga odakle ja dolazim. Ponekad želite nešto drugačije - rekao je Silva i dodao:

- Ova situacija nema nikakve veze sa tim koliko je Mančester dobar grad i koliko sam srećan što ostajem u klubu. Ostajem ovde za ovu sezonu. Ako budem ostao još dve-tri sezone, uvek ću se dati na terenu svoj maksimuma - rekao je Portugalac.

Trenutni ugovor Silve sa "građanima" traje do juna 2025. Očekuje se da će Mančester Siti u bliskoj budućnosti ponuditi vezisti novi ugovor i udvostručiti njegovu platu, ako se u priču ne umeša Pari Sen Žermen ili Barselona koji su ga želeli da angažuju ovog leta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike