Puče bomba u Primeri: Šampion vratio Grizmana, sada je jasno kako je Barsa došla na ivicu bankrota!

31.08.2021

20:17 >> 20:38

0

Autor: Adam Štulić

Francuski napadač ponovo na mestu najvećih uspeha

Puče bomba u Primeri: Šampion vratio Grizmana, sada je jasno kako je Barsa došla na ivicu bankrota!
Copyright Antoan Grizman foto: Profimedia/Photo Oscar J Barroso / Spain DPPI / DPPI

Gotovo je, puče bomba u Primeri! Antoan Grizman vraća se u Atletiko Madrid, na pozajmicu sa opcijom otkupa na kraju sezone.

Španski šampion je apsolutni pobednik ove priče, dok je posao sa francuskim reprezentativcem možda i najbolji primer kako je Barselona došla na ivicu bankrota ovog leta.

Pre samo dve godine, katalonski velikan iz Atletika doveo Grizmana kao jedno od najzvučnijih pojačanja u novijoj istoriji za 120 miliona evra, da bi ga sada vratila na “Metropolitano” na pozajmicu do kraja sezone, s otkupnom klauzulom od 40 miliona evra.

Pored “jorgandžija”, ovaj transfer će bez dileme prijati i samom napadaču, koji na “Nou Kampu” nikada nije uspeo da dosegne formu koja ga je i preporučila Barseloni. Tek na momente je sjajni Francuz pokazivao izdanja nalik onima iz Madrida, gde je u prvom mandatu, u periodu od 2014. do 2019. godine postigao 94 gola na 180 utakmica.

Pročitajte još

Grizman je sa Madriđanima dogovorio dvogodišnji ugovor s opcijom produžetka na još jednu sezonu, ali finansijski detalji zasad nisu poznati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike