Nikolić strpljivo čekao i dočekao povratak, odmah se odužio golom: Uželeo sam se fudbala, hoću da igram derbi!

29.08.2022

13:31

0

Zvezdin "vezista" dugo je bio povređen, ali je pokazao da je u formi

Nikolić strpljivo čekao i dočekao povratak, odmah se odužio golom: Uželeo sam se fudbala, hoću da igram derbi!
Veljko Nikolić1 - Copyright FK Crvena zvezda

Miloš Milojević je u subotu debitovao kao trener Crvene zvezde u pobedi nad Javorom 4:1. On je dobro "pretumbao" tim za taj duel, a jedna od promena je i povratak Veljka Nikolića u tim.

Vezni fudbaler je pokazao da je povreda prošlost, imao je zapažen nastup, koji je krunisao golom.

- Lepo je ponovo biti na terenu i igrati na Marakani pred našim navijačima. Uželeo sam se takmičarskih utakmica, baš dugo nisam igrao. Samo prijateljske, ali nisam klonuo duhom, već sam nastavio da treniram još jače i eto dobio sam šansu – rekao je Nikolić za sajt kluba.

O svojoj igri protiv Javora…

- Mislim da šef Milojević može da bude zadovoljan, ne samo mojom partijom, već i pobedom od 4:1. Na ličnom planu mi je drago što sam postigao gol, baš sam srećan i zadovoljan zbog toga, ulilo mi je dodatno samopouzdanje, ali najvažnija je pobeda i to da smo u Superligi maksimalni.

Već u sredu od 20 je večiti derbi i to u gostima.

- Derbi je praznik srpskog fudbala. Imao sam sreću da budem deo toga. Naravno, kao i svako, želim da budem na terenu u sredu, ali na treneru je da odluči. Lično se osećam spremno, i psihički i fizički. Poštujemo večitog rivala, i svesni smo da tu forma ne igra veliku ulogu i da je derbi posebna utakmica. Pobediće onaj ko se za to više bude borio na terenu. Nadam se da ćemo to biti mi, verujem u to.

Crvena zvezda će u Ligi Evrope igrati sa Monakom, Ferencvarošem i Trabzonsporom, a Nikolić ističe da je grupa izuzetno zahtevna.

- Grupa je svakako u rangu Lige šampiona, ali ne bežimo od odgovornosti i toga da smo mi ekipa iz prvog šešira. U sva tri navrata u Ligi Evrope smo uspevali da prezimimo i nema razloga da to i sada ne učinimo. Verujem u ekipu i radujem se utakmicama koje nas čekaju u Evropi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike