Milojević već zaboravio na debi, progovorio o derbiju: Svi će biti spremni, to je utakmica koju žele da igraju

27.08.2022

21:00

0

Zvezda je upisala ubedljivu pobedu nad Javorom

Milojević već zaboravio na debi, progovorio o derbiju: Svi će biti spremni, to je utakmica koju žele da igraju
0MET3163 - Copyright MN Press

Promenili su fudbaleri Crvene zvezde trenera, pa je nakon legende kluba Dejana Stankovića, sada pored terena Miloš Milojević.

Nekadašnji asistent u klubu iz Ljutice Bogdana imao je malo vremena da se upozna sa ekipom, juče je stigao, a danas su već igrali i to sa ekipom ivanjičkog Javora, koja u povratničkoj sezoni igra odlično.

I večeras su bili "tvrd orah", ali je Zvezda na kraju upisala ubedljivu pobedu, 4:1.

Nakon meča, Miloš Milojević je istakao da je energija iz drugog poluvremena "ona prava" i da će ekipa biti spremna za predstojeći večiti derbi sa Partizanom koji je na programu u sredu, 31. avgusta.

- Rekao sam im da je ta energija iz drugog poluvremena nešto što nam treba. Teren se smanji i noge budu teške posle meča kakav je bio Makabi. Nema vremena za očajavanje. Utakmice se igraju na svaka tri-četiri dana. Ovo je neki model kako bi trebalo da bude - rekao je Milojević, te se osvrnuo na večiti derbi:

- Biće ekipa spremna. To je utakmica koju svi žele da igraju, a prema informacijama koje ja imam, svi će biti spremni - završio je Milojević.

Strateg Javora Igor Bondžulić ima razloga da bude zadovoljan određenim segmentima u igri, a navodi da je njegov tim bio dobar do gola Mitrovića i da će igrači iz Ivanjice morati da porade na energiji u završnici mečeva.

- Teško je bilo tešku utakmicu. Zvezda nas je pritiskala, pokazali smo se u dobrom svetlu. Možda i previsok rezultat. Žao mi je što smo pali u poslednjih 20 minuta kao u utakmici protiv Partizana. Očekivao sam više od izmena koje sam napravio, trkački i energetski. Mnogi igrači su se dosta potrošili, Luković je sam tražio izmene. Malo šansi možeš da napraviš i njih moraš da iskoristiš u ovakvim utakmicama. Čestitao bih Zvezdi na pobedi, a i mojim momcima na onome što su pokazali u 70 minuta. Za nešto više, moraćemo još da radimo - konstatovao je Igor Bondžulić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike