Miha veruje da može da zaustavi Milan! Samo da opet ne dobijemo crveni, na San Siru valja biti oprezan!

26.08.2022

10:41

0

Autor: 24sedam

Menadžer Bolonje Siniša Mihajlović ne pomišlja na loš ishod u duelu sa velikim rivalom

Miha veruje da može da zaustavi Milan! Samo da opet ne dobijemo crveni, na San Siru valja biti oprezan!
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Igraju se u 3. kolu dva velika derbija Serije A, ali će pored duela Juventusa i Rome (subota 18.30), te Lacija i Intera (petak 20.45), veoma zanimljivo i burno biti u duelu Milana i Bolonje (subota, 20.45).

Posebno zato što na klupi gostiju sedi naš legendarni fudbaler Siniša Mihajlović. Čuveni Miha duel sa Milanom najavljuje u svom stilu i podseća na prethodnu utakmicu koja je završena podelom bodova (0:0).

- Verujem da ćemo ponoviti izdanje iz našeg poslednjeg susreta - poručuje Mihajlović, pa naglašava šta ga najviše zabrinjava pred dolazeću utakmicu, aludirajući na dva crvena kartona u prva dva kola.

- Pre svega se nadam da će moj tim završiti meč sa 11 igrača. U dve utakmice smo dobili deset žutih i dva crvena kartona. Ja sam bio nedisciplinovan kao fudbaler i lako dobijao kartone. Ali shvatio sam da protivnici više provociraju kada znaju da že te lako izbaciti iz takta. Kada sam prestao da reagujem na provokacije sve je postalo lakše. Zato moramo da budemo oprezniji, posebno na San Siru. Znamo da će nas pritisnuti, znam da ćemo se jako boriti.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike