"Večiti" u klinču, a derbi tek na vidiku: Partizan zamolio za presedan, Zvezda oštro odbila!

25.08.2022

07:05

0

Kako li će tek biti na terenu

"Večiti" u klinču, a derbi tek na vidiku: Partizan zamolio za presedan, Zvezda oštro odbila!
20220416mmKatai07 - Copyright MN Press

Prvi ovosezonski večiti derbi zakazan je za 31. avgust, a na relaciji između Partizana i Crvene zvezde, več je došlo do izvesnih čarki.

Naime, zgusnut raspored u kome se nalaze obe ekipe, primorao je crno-bele da zahtevaju promenu termina odigravanja meča sa Zvezdom, što su gosti odbili.

Kako piše Sportski žurnal, Partizan je  zatražio da se večiti derbi sa Crvenom zvezdom odigra dan kasnije, u četvrtak – 1. septembra, ali su iz Ljutice Bogdana to odbili.

Odluku da je Crvena zvezda odbila pomeranje meča, crno-belima je prenela Zajednice Superlige, pa će se, ukoliko crveno-beli ne promene odluku, igrati u sredu od 20 sati na stadionu Partizana.

Za gust raspored i umor, "krivo" je igranje na dva fronta. Zvezda je svoj put u Ligi šampiona okončala u utorak, pa sada čekaju na žreb za Ligu Evrope, dok Partizan igra večeras, revanš meč plej-ofa u Ligi konferencije sa maltežanskim Hamrunom.

Potom sledi povratak Superligi, već za vikend, Partizan u 8. kola Superlige, 28. avgusta gostuje Radničkom u Kragujevcu, dok će Crvena zvezda dan ranije dočekati Javor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike