Dečak kog je Azar krvnički udario danas leži na milionima! Prste su umešali i Ronaldinjo i Flojd Mejveder! (FOTO, VIDEO)

24.08.2022 | 15:35

Autor: 24sedam

Pre devet godina mladi Čarli Morgan nije hteo da vrati loptu Belgijancu na utakmici

Copyright Pritnscreen/YouTube/SkyNews

Sećate li se one scene iz 2013. godine sa susreta Svonsija i Čelsija? One u kojoj Eden Azar iz besa krvnički šutira dečaka koji ne želi da mu vrati loptu!

Ime tog dečaka je Čarli Morgan i od tada nije bio u centru pažnje javnosti. Ovih dana, međutim, pojavio se ponovo i to zahvaljujući poslu kojim se bavi.

Ali da se vratimo u tu 2013. Svonsi vodi protiv Čelsija 2:0 i dečak koji sakuplja lopte krade vreme. Azar gubi živce u pokušaju da mu otme lopte i šutira dečaka koji leži na travi. Odmah dobija crveni karton, a kasnije izjavljuje da se sreo sa dečakom i uputio mu izvinjenje.

 

 

Dečak po imenu Čarli Morgan očigledno diže ruke od fudbala i kreće da gradi drugačiju karijeru. Takvu da se sada nalazi na listi najbogatijih mladih ljudi na svetu. Njegovo bogatstvo provenjeno je na oko 48 miliona evra!

 

 

Ideju za biznis Morgan i njegov prijatelj Džekson Kvin dobili su 2015. godine i osnovali kompaniju koja se bavi proizvodnjom votke! Od početne 2.000 flaše dnevno za pabove u Svonsiju stigli su do 35.000 flaša dnevno i prodaje u celom svetu.

Zasluge za uspeh idu i na račun legendarnog brazilskog fudbalera Ronaldinja, ali i isto tako legendarnog boksera Flojda Mejvedera. Njih dvojica su prepoznala i reklamirala Morganovu votku, a u biznis se uključio i di-džej Čarli Slot koji je postao partner u investiciji.

 

 

Dečak sa početka priče, njegov prijatelj Džekson i di-džej sada vode kompaniju sa 50 zaposlenih i bukvalno leže na milionima. Cilj im je da osvoje i američko tržište.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam