Prodaja, povrede, umor: Šta sve Stanojevića muči pred Kup

20.10.2020

14:43

0

Autor: D. B.

Partizan sutra (16, Arena sport 1) protiv Bačke u šesnaestini finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja

Prodaja, povrede, umor: Šta sve Stanojevića muči pred Kup
Copyright MN Press

Nisu se u Partizanu pošteno slegli utisci posle 163. večitog derbija, a na horizonstu je već novi izazov – duel šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Bačke.

Trener Aleksandar Stanojević, kako sam tvrdi, želi u vatru da pošale najbolji mogući tim, ali koliko će to biti moguće… E to je pravo pitanje.

Ono što je sigurno je da Stanojević više ne računa na Uroša Vitasa. Logično, pošto je štoper prodat u Saudijsku Arabiju i to klubu Al Kadisiji za 550.000 evra. Ono što nije sigurno je na koje tačno igrače trener crno-belih može da računa.

Doktor Sead Malićević o povredi Partizanovog Gvinejca: Tmurne prognoze za oporavak Sume

U timu sigurno neće biti Sejdube Sume, protiv Bačke neće biti ni Filipa Holandera i Aleksandar Šćekića, koji se i dalje nisu oporavili od povreda.

Kup utakmica će biti prva u kojoj bi mogao da zaigra novi napadač Bajbek, a pitanje je i koliko su se oporavili Lazar Marković, Birbas Natho, Filip Stevanović

– Natho fizički nije mogao da izdrži. On je igrao sve tri utakmice za reprezentaciju Izraela do 60. ili 70. minuta. Na derbiju je sam tražio izmenu, inače ga ja ne bih menjao. Slično je bilo i sa Filipom Stevanovićem. Došao je umoran posle dve utakmice u reprezentaciji.

24sedam otkriva šta će pisati u izveštaju delegata sa 163. večitog derbija

Šef struke crno-belih pokušao je da stiša euforiju kada su u pitanje hvalospevi na račun igre mladog Stevanovića u duelu protiv Crvene zvezde.

Odigrao je sjajnu utakmicu, talentovan je, nagovestio je potencijal, ali mora da se dokazuje. Ima još mnogo da radi. Mora da bude konstantan i da bude pravi.

Kada je reč o drugim mladim igračima, kojih ima u Humskoj, Stanojević je jasan ko će sutra sigurno dobiti priliku.

– Stavio bih ja sedam “junoša” da mislim da zaslužuju. Ništa ne radim preko reda, po meni i ovo što igraju “bonusi” je bez ikakve potrebe. Sutra će sigurno igrati Lazar Pavlović, jer je to zaslužio. A ostali moraju da se potrude – uverava Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike