Da li je Vojvodina oštećena? Koga je najbolji igrač Lala prvo "zakačio"? (VIDEO)

21.08.2022

08:43

0

I navijači i trener smatraju da Simić nije trebao biti isključen

Da li je Vojvodina oštećena? Koga je najbolji igrač Lala prvo "zakačio"? (VIDEO)
utakmica - Copyright YouTube/ Mozzart Bet Super liga Srbije

Odlično su fudbaleri novosadske Vojvodine otvorili novu sezonu, nakon prošlogodišnje u kojoj su imali slabe rezultate za klub istorije koju stara dama poseduju.

Promenjena je uprava tokom leta, kao i trener, stigla su pojačanja, pa je znatno bolja situacija u klubu sa Karađorđa. Međutim, senku na dobre rezultate, na trenutak baca remi u okršaju sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Dobro je Voša otvorila ovaj meč, stigla do ranog vođstva, te na svom terenu imala inicijativu. Ali je potom detalji iz 45. minuta promenio tok meča. Naime, ponajbolji igrač ekipe, Veljko Simić je zbog jednog prekršaja dobio drugi žuti karton na meču, odnosno crveni, pa je u nastavku gost iz Lučana iskoristio brojčanu prednost i izjednačio.

Međutim, na snimcima koji kruže društvenim mrežama, moguće je videti da je pri startu, Simić prvo startovao na lopti, a ta je tek onda došlo do kontakta sa igračem rivala, te se postavlja pitanje da li je Vojvodina oštećena u ovom susretu.

Posle meča na konferenciji je i trener Vojvodine, Milan Rastavac, govorio o pomenutoj situaciji, te je okarakterisao kao spornu.

- Meni je generalni utisak da je ovo još jedna utakmica gde nismo uzeli šta smo zaslužili. Razloga je na razne strane, a jedan deo se odnosi na kriterijum suđenja unutar utakmice, svodilo se sve jedan na jedan, a sudijske odluke imaju uticaj - rekao je Rastavac, koji je posle istakao i da je s klupe video da je Simić prvo došao do lopte.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike