Obamejang blizu Čelsija, fanovi "plavaca" već besne! Takav ne može da igra za nas! (FOTO)

19.08.2022

15:33

0

Autor: 24sedam

Bizarno, a opet tako u skladu sa navijačkim opredeljnjima

Obamejang blizu Čelsija, fanovi "plavaca" već besne! Takav ne može da igra za nas! (FOTO)
Obamejang i Tuhel - Copyright Profimedia

Kao jedna od transfer bombi ovog leta već neko vreme se najavljuje dolazak Pjer-Emrika Obamejanga u Čelsi.

I dalje aktuelni napadač Barselone zaista bi mogao da bude veliko pojačanje ekipi sa Stamford Bridža, ali to baš i ne raduje navijače Čelsija.

Nije problem u tome što je Obamejang sve do ove godine igrao za Arsenal, problem je daleko bizarniji. Neki bi rekli neshvatljiv, ali imajući u vidu profil današnjeg navijača, sasvim razumljiv.

 

 

O čemu se radi? O jednoj tetovaži na ruci fudbalera. Obamejang naime ima istetoviranog samog sebe u dresu Arsenala, a to nikako ne mogu da "prežive" navijači Čelsija. Možda bi bilo drugačije da je neki drug klub u pitanju, ali ovako, ljuti londonski rival... E to je neprihvatljivo.

 

 

- Je..no me dovodi do ludila to što Obamejang treba da postiće za Čelsi, a ima istetoviranog sebe u dresu Arsenala - samo je jedan od komentara na ovu zaista bizarnu situaciju.

Da li će do transfera doći ili ne još nije poznato. Ono što se zna je da je dogovor blizu. Potrebno je samo usaglasiti za koliko para će biti prodat. Trenutno Barselona traži 30 miliona evra, a Čelsi bi da prođe jeftinije.

 

 

Bitna stvar je i činjenica da je Obamejang već sarađivao sa sadašnjim menadžerom Čelsija Tomasom Tuhelom u vreme kad su obojica bila u redovima Borusije iz Dortmunda.

A ako se dogovore... Pa, verujemo da će sa nekoliko golova Obamejang uspeti da se "opere" zbog tetovaže. Još ako da neki gol i Čelsiju... Ma oprostiće mu ružnu prošlost.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike