Partizan oslabljen protiv Hamruna! Umesto na terenu, defanzivac u studiju Arene: Filipović otkrio razlog!

18.08.2022

18:10

0

Autor: 24sedam

Iskusni fudbaler propušta prvi meč plej-ofa Lige konferencija

Partizan oslabljen protiv Hamruna! Umesto na terenu, defanzivac u studiju Arene: Filipović otkrio razlog!
20220811npFilipovic3 - Copyright MN Press

Sat vremena pre početka prvog meča plej-ofa Lige konferencija između Partizana i Hamruna Aleksandar Filipović našao se u studiju Arena sporta da najavi meč svojih saigrača.

Nije bio mali broj onih koji su se iznenadili što iskusni defanzivac trenutno nije u svlačionici stadiona u Humskoj, ali je on za beogradsku televiziju otkrio da ne postoji nikakva teorija zavere.

- U četvrtak protiv AEK-a sam dobio udarac, ispostavilo se na snimku da je ruptura mišića i da moram da pauziram neko vreme. Nadam se da će doktori pomoći da se oporavim što pre i da me navijači gledaju na terenu, a ne u studiju – kazao je Filipović, koji baš dugo nije kuburio sa prinudnim izostancima.

- Šta da se radi, to je fudbal i nikada ne znamo kada će povreda da se desi. Najbitnije je da se što bolje oporavim da sve što pre zaboravim.

Prokomentarisao je Filipović i početka saradnje sa Gordanom Petrićem.

- Šef se trudi da podigne samopouzdanje, utiče na psihološkom planu. Pobedili smo u Novom Sadu, sigurno da nam znači puno jer smo prekinuli crnu seriju rezultata i nadam se da ćemo samo tako nastaviti – kazao je Aleksandar Filipović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike