Legendarni Habib na poziv od povratka na veliku scenu! Ako prihvati, tu kostobrani neće pomoći

18.08.2022

16:00

0

Autor: 24sedam

Bio bi to veliki izazov za Nurmagomedova

Legendarni Habib na poziv od povratka na veliku scenu! Ako prihvati, tu kostobrani neće pomoći
Habib Nurmagomedov - Copyright Habib Nurmagomedov, Profimedia

Predsednik Dinama iz Mahačkale Gadži Gadžijev izašao je sa idejom da u klub pozove slavnog zemljaka i bivšeg UFC šampiona Habib Nurmagomedov.

Legendarni Dagestanac važi za odličnog poznavaoca fudbala i njegovo uključenje u život Dinama bio bi nastavak trenda da se slavni ruski sportisti iz drugih grana pojavljuju na utakmicama kao navijači ili članovi uprava.

- Naši popularni borci vole fudbal, znaju šta je profesionalni sport. Njihovo učešće u takvim projektima pomoglo bi popularizaciji igre. Ovo što Ovečkin radi danas je sve u korist fudbala. Hteli to da priznamo ili ne, sve se vrti oko fudbala - najpopularnijeg sporta. U Dagestanu sva deca šutiraju loptu - rekao je Gadžijev.

 

 

Jedan od najboljih hokejaša današnjice Aleksandar Ovečkin nedavno je potpisao kratkoročni ugovor sa moskovskim Dinamom, da bi potpom zaigra na jednoj prijateljskoj utakmici. Moguće je da bi Habibov angažman bio slične prirode:

- Habib je definitivno svestrana ličnost. Ostao je upamćen ne samo po tome što je veliki borac. On jasno iznosi svoj građanski stav. Saradnja sa njim bi svakako bila zanimljiva, ali ako on sam pokaže interesovanje. Bićemo veoma srećni - rekao je Gadžijev.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike