Od starta jako! Stanković izabrao startere za Makabi (OČEKIVANI SASTAV)

16.08.2022

17:58

0

Autor: D. N.

Ponovo može da računa na Rodića, dok je Pavkov ostao u Beogradu

Od starta jako! Stanković izabrao startere za Makabi (OČEKIVANI SASTAV)
Dejan Stanković - Copyright MN Press

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković u Izrael je poveo 23 fudbalera koji su u konkurenciji za tim za prvu utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona. Crveno-beli će u sredu (21.00 TV Arena sport) igrati protiv Makabija i tako pokušati da izbore dobar rezultat uoči revanša u Beogradu.

Baš zbog važnosti utakmice, možemo da očekujemo da Stanković izvede najjači mogući sastav.

Tako bi na golu trebalo da bude neprikosnoveni kapiten Milan Borjan, a ispred njega će biti sledeća defanzivna linija Eraković, Dragović, Milunović i Rodić. Bekovi će biti Strahinja Eraković (desno) i Milan Rodić na koga Stanković opet može da računa pošto je odradio kaznu zbog crvenog kartona dobijenog u Jerevanu protiv Pjunika.

Štoperski tandem će činiti Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, a ispred njih će biti Afrikanci, Kings Kangva i Gelor Kanga.

U veznom redu, ali nešto bliže golu protivnika biće trio Osman Bukari, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

I u špicu nema dileme, biće Aleksandar Pešić. Na put nije krenuo Milan Pavkov zbog stomačnog virusa, zbog kojeg je pauzirao i u Superligi, protiv Voždovca. U konkurenciji je Ohi Omoijuanfo, ali je jasno da je prvi izbor povratnik u Ljutice Bogdana. Norvežanin je trenutno u drugom planu.

Dakle, očekivani sastav crveno-belih izgleda ovako: Borjan, Eraković, Dragović, Milunović, Rodić, Kangva, Kanga, Bukari, Ivanić, Katai i Pešić.

Podsetimo, Zvezda neće trenirati u Izraelu, već će ekipa samo da "oseti teren".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike