Partizan se sprema za Hamrun, a Levski se još nada! Poznato je kada će UEFA odlučiti ko stiže u Humsku!

15.08.2022

16:20

0

Autor: 24sedam

Crno-bele očekuje prvi meč plej-ofa Lige konferencija

Partizan se sprema za Hamrun, a Levski se još nada!  Poznato je kada će UEFA odlučiti ko stiže u Humsku!
0MET8387 - Copyright MN Press

Pošto su se u nedelju uveče vratili na trijumfalni kolosek, fudbaleri Partizana dobili su nekoliko mirnih dana da se spreme za prvi meč plej-ofa Lige konferencija.

Na debiju novog trenera Gordana Petrića crno-beli su sinoć u Novom Sadu savladali Mladost GAT (1:0) golom Svetozara Markovića u petom minutu nadoknade vremena, a sada su se okrenuli okršaju koji ih u četvrtak (21.00) očekuje na stadionu u Humskoj, najverovatnije protiv Hamruna.

Kažemo najverovatnije, jer Maltežani čekaju konačnu presudu UEFA na žalbu Levskog, koji je dan posle šokantne eliminacije uputio protest u Nion sa zahtevom da se ta utakmica ponovi.

Podsetimo, Hamrun je šokirao plavi deo Sofije pošto je na penale izbacio Levski iz Evrope, međutim tokom gledanja snimka domaći su uočili da je jedan igrač gostiju, prilikom polaska svog tima sa centra, pre vremena prešao na protivniču polovinu što su Bugari protumačili kao materijalnu povredu pravila.

Ipak, i sami mediji u bugarskoj svesni su da se šanse za bilo kakvu promenu mere u promilima i da su gotovo nemoguće. Tamnošnji mediji pišu da će UEFA konačnu odluku doneti u utorak, ali pozitivnom epilogu se gotovo niko ne nada, prevashodno zbog činjenice da će bilo ko uočenu grešku svrstati u povredu pravila vrednu ponavljanja meča.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike