Radost Partizana u slikama! Osvojen "Karađorđe", sreća kao posle finala Lige šampiona (VIDEO, FOTO)

14.08.2022

20:35

0

Autor: 24sedam

Marković golom u 95. minutu doneo drugu pobedu crno-belima u novoj sezoni

Radost Partizana u slikama! Osvojen "Karađorđe", sreća kao posle finala Lige šampiona (VIDEO, FOTO)
pfc17 - Copyright FK Partizan

Slike sa lica mesta govore sve!

Neverovatna radost posle udarca glavom Svetozara Markovića u 95. minutu oborila je Mladost u Novom Sadu što je bila tek druga pobeda crno-belih u novoj sezoni.

Marković je reagovao kao pravi napadač. Stigao je u kazneni prostor posle duplog pasa Dijabatea i Terzića na uglu i iznenadio sve igrače Mladosti pojavivši se na drugoj stativi. Golman Milojević nije imao nikakve šanse protiv njegovog udarca glavom, jer je Dijabateov centaršut imao ulaznu putanju i već je bio zaobišao sve igrače u crveno-belim dresovima kada je odseo na čelu mladog štopera Partizana.

 

 

Gol se dogodio par desetina sekudni pre sjajne prilike za Babića, koju je zaustavio golman Popović pravovremenim istrčavanjem. Nakon njega cela klupa potračala je u zagrljaj Markoviću, svesni da su i ovaj meč odigrali pod ogromnim pritiskom zbog prethodnih propusta i evropskog neuspeha.

Ipak, ne može se nikako tvrditi da je Petrićev tim zaslužio pobedu. Gosti su imali veći posed, ali su Novosađani propustili zreliju šansu od svih u kojima su se našli Rikardo i ostali fudbaleri Partizana.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike