Emotivni oproštaj Terija od Abramoviča: Englezima neće biti dobro kada pročitaju poruku Čelsijevog kapitena za bogatog Rusa (FOTO)

14.08.2022

15:39

0

Autor: 24sedam

Tako pričaju samo klupske legende

Emotivni oproštaj Terija od Abramoviča: Englezima neće biti dobro kada pročitaju poruku Čelsijevog kapitena za bogatog Rusa (FOTO)
teri - Copyright Profimedia

Čuveni kapiten Čelsija Džon Teri na otvaranju nove sezone na Stamford bridžu dobio je želju da se oprosti od ljudi koji su sa Romanom Abramovičem od juna 2003. godine vodili brigu o klubu. Teri je to učinio uprkos izraženom antiruskom raspoloženju u Engleskoj i posebno negativnom mišljenju javnosti o Abramovičevom boravku u klubu:

- Dok ulazimo u novu eru pod novim vlasništvom, želim da iskoristim ovu priliku da kažem veliko hvala Marini, Brusu i Judžinu za sav njihov fantastičan i naporan rad u našem velikom fudbalskom klubu. Svi ste nam pomogli da postanemo najbolji, osvojivši svaki trofej u svetskom fudbalu - napisao je Teri i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Terry (@johnterry.26)

 

- Ovo ne bi bilo moguće bez vašeg velikog rada i strasti tokom vašeg vremena u Čelsiju. Romane, šefe... Reči nikada neće biti dovoljne da vam izrazim zahvalnost. Podrška koju ste mi pružili, kako na terenu tako i van njega, ostaće u meni zauvek. Stvorili ste muški tim, ženski tim i akademiju svetske klase, omogućavajući nam svima da budemo najbolji i ispunimo svoje snove. Vaše nasleđe i ime biće zauvek zapamćeni. Vi ste najbolji vlasnik na svetu. Hvala vam za sve. Imamo uspomene koje ćemo svi čuvati zauvek.

Bivši kapiten se obratio i novim vlasnicima predvođenima američkim milijarderom Todom Boulijem:

- Takođe bih poželeo Todu i novim vlasnicima sve najbolje. Srećno igračima danas u našoj prvoj utakmici kod kuće na Stamford bridžu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike