Bivši reprezentativac napravio haos na benzinskoj pumpi - napao radnika jer nije mogao u kockarnicu (VIDEO)

14.08.2022

08:10

0

Sevali šamari, pa je i policija morala da reaguje

Bivši reprezentativac napravio haos na benzinskoj pumpi - napao radnika jer nije mogao u kockarnicu (VIDEO)
20150314mmBalazi01 - Copyright MN Press

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u fudbalu, Petar Jelić, bio je učesnik incidenta na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča - Šamac.

On je najpre verbalno, a potom i fizički napao radnika pumpe Jovana Borojevića, koji mu, kako sam navodi, nije dozvolio da nakon isteka radnog vremena uđe u kockarnicu koja je u sklopu objekta u kom je zaposlen. 

Radnik pumpe je u razgovoru za "BN televiziju" opisao čitavu situaciju, dok su u pozadini išli snimci kamera sa objekta.

- Zamolio sam ga fino, ljudski, ali on je nazvao gazdu pumpe da dobije dozvolu. Da li je dobio ne znam. U jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, ja sam odbio i nisam mu dao da uđe - rekao je Borojević i dodao: 

- On je zatim završio razgovor, uputio mi je psovke, opsovao mi majku i poručio je da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario me šamarom. Uspeo sam da nazovem policiju, on mi je sa leđa došao i gurnuo me. Nastavljeno je naguravanje i ubeđivanje da je radno vreme završeno, a ja sam zatražio pomoć od policije koju sam uspeo da kontaktiram. 

Borojević je uspeo da pozove policiju, ali čak ni tada Jelić nije odustao.

- On je ponovo počeo da me udara, hvatao me prstima za lice, ogrebao me, imam te dve manje ogrebotine, rekao je napadnuti radnik. 

Kako prenose mediji, policija je reagovala i sačinila je zapisnik o dešavanjima. 

Nekadašnji fudbaler danas se bavi politikom i član je SNSD-a, stranke čiji je lider Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH.

Podsetimo, Petar Jelić, inače sin nekadašnjeg predsednika Republike Srpske Milana Jelića, je kao fudbaler Modriče izborio i nastup u nacionalnom timu BiH, za koji je odigrao dve utakmice.

U karijeri je još bio član Nirnberga, te igrao za KC Jenu, OFK Beograd, Rad, Volgu, Dinamo Tbilisija, Novi Pazar i kineske Sunrej i Vužou.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike