Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraćaju se Zvezda i Partizan, počinju Primera i Serija A i već na startu Sergej čeka Mihu

12.08.2022

08:03

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli u subotu, a crno-beli posle evropskog neuspeha, u nedelju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraćaju se Zvezda i Partizan, počinju Primera i Serija A i već na startu Sergej čeka Mihu
Untitled - Copyright MN Press

Superliga, Premijer liga i Liga 1 se nastavljaju, a počinju Serija A i Primera, tako da će od ovog vikenda ljubitelji fudbala često biti u dilemi. Šta gledati u televizijskim prenosima... Jasno je da će subota i nedelja biti u znaku "najvažnije sporedne stvari", a sve to možete da pratite na kanalima TV Arena sport.

Krenućemo od subote, a prva naša preporuka je duel na "San Siru". Šampion Milan, čiji je član Marko Lazetić će od 18.30 ugostiti Udineze koji je prethodnu sezonu završio na 12. mestu. Ovom utakmicom, kao i okršajem Sampdorije našrg Filipa Đuričića i Atalante biće otvorena nova sezona na "čizmi".

Meč Milan - Udineze možete da pratite na Premium 2 TV Arena sport.

Nešto kasnije, od 20.45 kamere će se uključiti i na stadionu "Rajko Mitić". Posle plasmana u plej-of za Ligu šampiona i uoči puta u Izrael na duel sa Makabijem, Crvena zvezda će biti domaćin gradskom rivalu Voždovcu. Ekipa Dejana Stankovića važi za favorita, s obzirom na dosadašnji maksimalni učinak, dok "zmajevi" i nisu u najboljoj formi.

Kao i obično, sve duele Superlige možete da pratite na TV Arena sport, a ovaj će biti prenošen na Premium 1. Podsetimo, prošlog vikenda nisu igrali ni Zvezda ni Partizan jer su svoje mečeve 5. kola odložili zbog obaveza u Evropi.

I nedelja će biti zanimljiva, pošto će u roku od dva sata početi tri meča u tri različite lige.

Program će otvoriti jedan od derbija Londona, a u 17.30 će Čelsi ugostiti Totenhem. Oba tima su sezonu otvorila pobedama, pa ćemo videti da li će ekipe Tomasa Tuhela i Antonija Kontea nastaviti u istom ritmu.

Zatim sledi (od 18.30) i duel Lacija i Bolonje, ekipe za koju nastupaju Sergej Milinković-Savić i Dimitrije Kamenović i tima koji sa klupe vodi Siniša Mihajlović.

I za kraj, izdavajamo okršaj u Novom Sadu, posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Partizan će gostovati debitantu u Superligi, ekipi Mladosti GAT. Početak meča u kojem crno-beli imaju imperativ pobede zakazan je za 19.30.

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.30) Milan - Udineze (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (20.45) Crvena zvezda - Voždovac (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Čelsi - Totenhem (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.30) Lacio - Bolonja (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (19.30) Mladost GAT - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike