Srbin ljut na svoje igrače: Izjednačenje nam pojelo samopouzdanje

21.10.2020

19:53

0

Marko Nikolić tvrdi da je Lokomotiva došla u Salcburg po tri boda

Srbin ljut na svoje igrače: Izjednačenje nam pojelo samopouzdanje
Copyright Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Trener moskovske Lokomotive Marko Nikolić nije bio zadovoljan izborenim nerešenim rezultatom njegove ekipe u meču 1. kola Lige šampiona protiv Salcburga. Ipak, Srbin ističe da su njegovi igrači imali period dobre igre, ali su protivniku prepustili incijativu u drugom poluvremenu.

-Nisam baš sto posto zadovoljan. Želeli smo odavde tri boda – rekao je Nikolić.

Mladi stručnjak moraće da pronađe razloge pada u igri posle pauze, budući da su takve oscilacije viđene i na mečevima ruskog prvenstva.

-Počeli smo dobro. Igralči smo 30-35 minuta i držali sve pod kontrolom, imaliu disciplinu u odbrani i bili sigurni na lopti. Nažalost, posle odmora sve se promenilo. Salcburg je bio bolji tim u drugom poluvremenu.

Osvojeni bod ostavlja nadu da je u grupi sa Salcburgom, Bajernom i Atletikom, moguće doći do pozicije koja će značiti plasman u evropsko proleće:

-Bod na strani je dobar početak – rekao je Nikolić.

Novinare je, međutim, zanimalo mišljenje o izjednačujućem golu Šobošlaja na kraju prvog poluvremena:

-Dozvolili smo lak gol, nije bilo koncentracije. Mađara poznajem dobro, on je jedan od najtalentovanijih igrača u zemlji. Odlično je šutirao i pogodio. Pre toga smo imali kontrolu, ali ovaj gol nam je uticao na samopouzdanje. Da smo uspeli da sprečimo izjednačenje, ne bi nam bilo ovako teško. Ali, sve je to fudbal, idemo dalje.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike