Jeziva scena na utakmici, sudario se s golmanom i pao u komu! Prebačen u bolnicu u Kišinjevu!(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

07.08.2022

13:15

0

Autor: 24sedam

Fudbaler moldavskog Zimbrua Doni van Iperen teško povređen u 11. minutu susreta

Jeziva scena na utakmici, sudario se s golmanom i pao u komu! Prebačen u bolnicu u Kišinjevu!(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Holanđanin - Copyright Printscreen

Možemo samo da se nadamo da će se momak izvući!

Holandski fudbaler Doni van Iperen (27) teško je povređen u 11. minutu utakmice njegovog Zimbrua i Dinamo-Auto Tiraspolja.

Posle ubacivanja iz slobodnog udarca Van Iperen je krenuo glavom na loptu, a golman Dalijan Alogo je izbacio pesnicama. Došlo je do gadnog i jezivog sudara i nesrećni fudbaler je pao kao pokošen.

 

 

Odmah je bilo jasno da je  situacija krajnje ozbiljna, izvlačili su mu jezik iz usta i brzo je prebačen u bolnicu u Kišinjevu.

Prema navodima tamošnjih medija celu noć je trajala borba za Donijev život, a onda je klub izdao ohrabrujuće saopštenje.

 

 

- Nakon najnovijih pregleda medicinski tim sastavljen od vrhunskih lekara u našoj zemlji saopštava da je stanje igrača stabilno i da je van životne opasnosti - stoji u saopštenju u kom se dodaje:

- Dok  je još bio u nesvesti  lekari su nas obavestili da nije imao krvarenje u lobanji. Danas je dao prve znake da se vraća i to nam daje još veće samopouzdanje da će sve biti u redu.

Van Iperen je karijeru počeo u AZ Alkmaru, a igrao je i za Kambur, Telstar, Go Ahed Iglse i Karaiskakis pre nego što je pre dvadesetak dana zadužio dres Zimbrua.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike