Njena domovina Rusija je hladna, a Viki je vrela! Slikala se za Plejboj, otkačila Ronalda, a bila je u vezi sa prvakom Formule 1 (FOTO)

04.08.2022

11:40

0

Autor: 24sedam

Na Instagramu je prati oko 5,1 miliona ljudi

Njena domovina Rusija je hladna, a Viki je vrela! Slikala se za Plejboj, otkačila Ronalda, a bila je u vezi sa prvakom Formule 1 (FOTO)
Viki Odinceva - Copyright Printscreen/Instagram/viki_odintcova

Viktorija Viki Odincova je zvezda društvenih mreža. Samo na Instagramu 29-godišnju rusku manekenku, glumicu i influenserku rođenu u Sankt Peterburgu prati oko 5,1 miliona ljudi, a nije ni čudo ako se zna šta je sve radila tokom karijere.

Na primer, 2015. godine se slikala za najpoznatiji "muški časopis" Plejboj, pa je sada jedna od najtraženijih ruskih modela.

 

 

U manekenske "vode" je ušla slučajno. Atraktivna Viki je po završetku srednje škola odlučila da studira marketing, a modeling je bio hobi. Postepeno je ulazila u taj svet i dobijala je sve više angažmana. Bila je deo kampanje brojnih svetskih brendova, a na popularnosti može da zahvali i vezama sa poznatim svetskim ličnostima.  

 

 

Bila je u vezi sa ruskim reperom Egorom Kridom, glumcem Timurom Batrudinovim, ali i sa nekadašnjim šampionom Formule 1, Fernandom Alonsom.

 

 

Takođe, jednom je rekla da joj se nabacivao i Kristijano Ronaldo, SMS-om. Kako je navela, nije ni odgovorila, već je samo obrisala poruku.

 

 

A priznala je i da je sa sedmostrukim F1 šampionom, Luisom Hamiltonom samo prijatelj.

 

 

- Najpoznatija osoba u mom imeniku je Luis Hamilton. Poslednji put kada smo se čuli bio je kada mi je čestitao rođendan. Mi smo prijatelji, samo pišemo jedno drugom, nekada se i čujemo. On je u "frend zoni" - objasnila je Odincova koja na Instagramu prati samo 175 osoba.

 

 

Među njima je i brazilska fudbalska zvezda Nejmar.

 

 

Za Odincovu je inače vezana i zanimljiva priča. Pre šest godina sa tri prijatelja se popela na Kajan tauer u Dubaiju. Ali nisu poneli nikakvu opremu kakva je neophodna za "avanturu" na neboderu.

 

 

Slikali su se i snimali, a kada je sve okačila na društvene mreže podelila je pratioce. Neki su čestitali na "hrabrosti", a drugi su je kritikovali jer je ugrozila život.

 

 

Posle svega, bila je u policiji, i tada je potpisala izjavu kojom se obavezala da nešto slično neće ponoviti.

Pogledajte još poneku fotografiju.

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike