Objavljen idealni tim Partizana napravljen na Teleoptiku: Ovih 11 igralo bi stalno u Ligi šampiona (FOTO)

05.08.2022

13:58

0

Autor: 24sedam

Nije bilo mesta za Stevana Jovetića

Objavljen idealni tim Partizana napravljen na Teleoptiku: Ovih 11 igralo bi stalno u Ligi šampiona (FOTO)
kolaž - Copyright MN Press

Dok Partizan preživljava najteže momente u poslednjih 30 godina, navijači na društvenim mrežama ne žele da se prepuštaju očaju.

Objavljen je idealni tim crno-belih sastavljen od igrača koji su potekli u omladinskoj školi na Teleoptiku, a kao povod za to bio je podatak da u ekipi Ilije Stolice protiv AEK Larnake u startnoj postavi nije bilo nijednog deteta kluba.

Prema stručnom mišljenju vlasnika ovog profila na Tviteru Partizan bi idealnoj situaciji predstavljali sledeći igrači:

 

 

Živko Živković (PAOK) - Nikola Milenković (Fiorentina), Matija Nastasić (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Red Bul Salcburg) - Andrija Živković (PAOK), Darko Brašanac (Osasuna), Saša Lukić (Torino), Miroslav Bogosavac (Ahmat) - Birmančević (Malme) - Dušan Vlahović (Juventus), Aleksandar Mitrović (Fulam).

Formacijom 3-5-2 izbegnut je problem sa deficitom na poziciji desnog beka, tako da je Adriji Živkoviću poverena ista uloga kao i u reprezentaciji. Pojedini navijači su primetili da je van ovog tima ostao Stevan Jovetić koji nastupa za Hertu, kao i Nemanja Radonjić, koji je stasao u Partizanu pre nego što je zaobilaznim putem došao u Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike