Luka Jović – šmeker! Anćeloti njemu: Lenj si! On Anćelotiju: Jedan si od najvećih svih vremena!

15.07.2022

16:33

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac stavio tačku na priču o Realu

Luka Jović – šmeker! Anćeloti njemu: Lenj si! On Anćelotiju: Jedan si od najvećih svih vremena!
Luka Jović - Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Luka Jović stavio je tačku na boravak u madridskom Realu. Na kraju nije ispalo onako kako su svi želeli, ali kod nekadašnjeg đaka Crvene zvezde izgleda da nema ni trunke ogorčenosti.

Mladi centarfor se brzo preorijentisao na obaveze u Fiorentini, već na prvom koraku nagovestio je svima u Firenci šta bi mogli od njega da očekuju u naredne najmanje dve sezone, ali Italijani ne bi bili oni kada ne bi pokušali da stignu do nekog senzacionalizma.

A Karlo Anćeloti namestio im se na zicer. Govoreći o svom bivšem igraču, legendarni strateg je kao Lukinu najveću manu istakao lenjost. Ponadali su se novinari na "čizmi" da bi od Srbina mogli da dobiju neki sočan odgovor, međutim Jović je napravio šmekerski potez.

- Bila je velika čast imati Anćelotija za trenera. On je jedan od najvećih stratega svih vremena – kazao je Jović, osvrnuvši se na novi izazov u Seriji A.

- Nisam imao priliku da igram u italijanskoj ligi, ali sam je uvek gledao. Sada je to ofanzivno takmičenje, sa mnogo postignutih golova i želim da pomognem da se taj segment još poboljša – istakao je Luka Jović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike