Stavio tačku: Kostić odlučio gde nastavlja karijeru!

03.08.2022

05:30

0

Srpski fudbaler po svemu sudeći ostaje i naredne sezone u Ajntrahtu

Stavio tačku: Kostić odlučio gde nastavlja karijeru!
profimedia-0705737086 - Copyright Profimedia/Arne Dedert/dpa

Fudbaler Ajntrahta Filip Kostić je ovog leta povezivan sa dosta klubova, a najbliži je bio prelasku u Vest Hem.

Međutim, srpski fudbaler je stavio tačku oko raznih spekulacija, i najverovatnije ostaje u klubu sa Rajne.  

- Srećan sam u Ajntrahtu, što su svi mogli da vide ne samo na pripremama, već i na utakmici protiv Magdeburga u Kupu. Za sada ostajem, ali u ovo vreme je sve moguće primiče se kraj prelaznog roka i ne mogu sto posto da tvrdim da će tako i biti. Mnogo toga zavisi i od čelnika kluba koji su rekli koliko je obeštećenje, ali je problem što nijedan tim osim Vest Hema nije poslao zvaničnu ponudu sve je bilo samo na pričama. Lično sam imao preko svog agenta razgovore sa čelnicima Juventusa, ali do dogovora nije došlo,  zato što u Ajntrahtu nisu zadovoljni onim što je ponuđeno - rekao je Kostić.

Povodom statusa Kostića oglasio se i trener Oliver Glasner trener Ajntrahta, koji bi voleo da njihov najboji igrač ostane u nemačkom klubu. 

- Filip je još jednom dokazao koliki je profesionalac. Odigrao je maestralno utakmici i pokazao da je svim srcem u Ajntrahtu. Razgovarao sam s njim pre nekoliko dana i mislim da će u narednih nekoliko dana doneti konačnu odluku. Kroz šalu sam mu rekao da bi najviše voleo da se ispuni moja želja, a on mi je odgovorio potvrdno, što me je jako obradovalo. Svestan sam da njega žele mnogi klubovi, i da će biti teško da ga zadržimo, ali se uzdamo u njegovu ljubav prema klubu - rekao je Glasner.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike