Ronaldo na udaru navijača, njegovo ponašanje je skandalozno! To što je uradio na poluvremenu teško će mu oprostiti! (FOTO)

01.08.2022

05:16

0

Autor: 24sedam

Portugalac još jednom pokazao da se više ne vidi u klubu sa Old Traforda

Ronaldo na udaru navijača, njegovo ponašanje je skandalozno! To što je uradio na poluvremenu teško će mu oprostiti! (FOTO)
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/Dave Thompson/PA via AP

Portugalac Kristijano Ronaldo već duže vreme je u centru pažnje zbog stvari koje nemaju veze sa njegovom igrom ili golovima. Ono zbog čega se o Ronaldu priča dešava se po kancelarijama najvećih klubova na svetu.

Njegov odlazak iz Mančester junajteda je "sigurna stvar", ali se Portugalac i dalje vodi kao deo "crvenih đavola". Navodno su ga već poodbijali brojni fudbalski velikani, pa je sve manje onih za koje bi mogao da zaigra, a da ispunjavaju najvažniji uslov, odnosno da budu deo Lige šampiona u sezoni koja je tek počela.

Propustio je Kristijano najveći deo priprema, a priliku da zaigra i pokaže navijačima kako je i dalje deo tima dobio je u duelu sa Rajo Valjekanom (1:1).

Nije se Portugalac proslavio, realno nije ni bilo za očekivati kada nije odradio pripreme sa ekipom, ali nije to ono što je zasmetalo ljudima koji bodre Junajted. Problem je ono što se desilo na poluvremenu susreta.

 

 

Trener Erik ten Hag odlučio je da Ronalda ostavi na klupi posle prvih 45 minuta, a Portugalac "ujeo za dušu" sve navijače. Njegova odluka da odmah napusti stadion i ne bude uz ekipu u drugom poluvremenu ocenjena je kao izdaja, kao veliki skandal i nepoštovanje kluba.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike