Ronaldo ponovo iznenadio navijače objavom preko Instagrama (FOTO)

30.07.2022

05:46

0

Autor: 24sedam

Portugalac se oglasio preko društvene mreže i možda rešio pitanje svog statusa u Junajtedu

Ronaldo ponovo iznenadio navijače objavom preko Instagrama (FOTO)
Tan2022-5-2_215959123_1(1) - Copyright Tanjug/AP/Jon Super

U postu objavljenom u petak uveče na Instagramu, Kristijano Ronaldo sugeriše da bi mogao da zaigra u poslednjoj prijateljskoj utakmici Mančester junajteda protiv Rajo Valjekana, u nedelju na Old Trafordu. Ovim je sapunica oko njegovog statusa u Junajtedu dobila novu epizodu.

Još uvek nije jasno gde će Kristijano Ronaldo igrati ove sezone. Podsećanja radi, napadač Mančester junajteda poručio je klupskim čelnicima da želi da ode kako bi mogao da igra u Ligi šampiona.

On nije bio na turneji po Aziji i Australiji sa ekipom, da bi se u utorak dogodio sastanak u sportskom centru Karington na kojem se našao oči u oči sa upravom kluba i trenerom Erikom ten Hagom. Nijedna strana nije ništa zvanično saopštila kao rezultat tog viđanja, ali su pretpostavke išle do toga da je Portugalac odbio igranje prijateljske utakmice u Oslu protiv Atletiko Madrida.

Nova objava na Instagramu dovodi sada tačnost svih teorija u pitanje:

 

 

- Kralj u nedelju igra - napisao je Kristijano.

Po uslovom da je na sebe mislio, to bi moglo da znači da će se pojaviti u timu koji igra poslednji pripremni meč protiv Rajo Valjekana na Old Trafordu.

Ronaldo ima još godinu dana ugovora sa Junajtedom, koji nije pokazao želju da ga prekine uprkos glasinama i odustvu Portugalca sa većeg dela priprema. Interesantno je, takođe, da Ronaldo za 24 sata dva puta koristi Instagram da bi saopštio svoju verziju priče oko ostanka u klubu.

U prvom slučaju se pojavio na jednoj Instagram stranici njegovog fana, preko koje je svima poručio da se previše lažnih informacija pojavljuje i da stiče utisak kako mediji ne bi zarađivali dovoljno para kada ne bi objavlivali takve vesti o njemu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike