Krstović priznao da nije iskoristio šansu u Zvezdi: Hvala Dekiju, ali se nisam dokazao

10.10.2021

10:17

0

Autor: A. Š./M. N.

Mladi napadač karijeru nastavio u Dunajskoj Stredi

Krstović priznao da nije iskoristio šansu u Zvezdi: Hvala Dekiju, ali se nisam dokazao
krstovic - Copyright MN Press

Bivši napadač Crvene zvezde Nikola Krstović ovog leta je obukao dres Dunajske Strede, napominjući da je svojim partijama želeo da se dokaže u crveno-belom dresu.

On je na Marakanu stigao 2019. godine iz Zete, odmah se zatim vratio na pozajmicu u crnogorski klub, da bi dolaskom Dejana Stankovića prosleđen u Grafičar. 

- Napustio sam Marakanu želeći još više. Tokom boravka za dve i po godine nije sve išlo kao što sam mislio, bilo je nekih sitnica koje ne bih pominjao. Trener Dejan Stanković mi je ukazivao šansu kad god je mogao. Nažalost, vratio sam mu samo jednim golom. Čak je zbog mene jedno vreme bio na meti kritika u medijima, jer mi je, prema njima, previše držao na terenu. Meni je kao mladom, ta šansa mnogo značila i zbog toga sam zahvalan Dekiju i svima u klubu - priznao je Krstović za Sportski žurnal.

Crnogorski fudbaler je svestan da je dobio šansu koju nije iskoristio, i na tome je zahvalan Zvezdi.

- Sve se oko tranfsera dogodilo dok sam bio u mladoj reprezentaciji tokom prošlih reprezentativnih obaveza. Obavešten sam od menadžera da su stigle tri ponude, ali je najkonkretnija bila iz Slovačke. Znao sam da me je DAK tražio duži period i presekao sam - zaključio je Krstović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike