Krstović ide u Dunajsku Stredu, Zvezda će na ime obeštećenja zaraditi 400.000 evra

04.09.2021

09:25 >> 11:52

0

Autor: Milan Nastić

Napadač crveno-belih karijeru nastavlja u Slovačkoj

Krstović ide u Dunajsku Stredu, Zvezda će na ime obeštećenja zaraditi 400.000 evra
Copyright MN Press

Napadač Crvene zvezde Nikola Krstović karijeru će nastaviti u Dunajskoj Stredi, a prema saznanjima Mozzarta, crveno-beli će od crnogorskog fudbalera inkasirati na ime obeštećenja 400.000 evra.

Pored toga, srpski šampion će zaraditi i na njegovom narednom transferu, odnosno, Zvezde će dobiti deset odsto, dok su Krstoviću namenjeni bonusi za određeni broj golova i asistancija.

Pročitajte još

Zanimljivo da je slovački klub u dva dana angažovao dvojicu fudbalera iz Srbije.

Prethodno je doveo Barnislava Kneževića iz Mačke sa kojim je potpisan petogodišnji ugovor, sada su to uradili i sa napadačem Zvezde.

Krstović je za Zvezdu potpisao februara 2019, odmah je vraćen u Zetu na pozajmicu do kraja sezone, zatim je u junu pokušao da se nametne tadašnjem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću, ali je imao epizodnu ulogu.

Kad je Dejan Stanković promovisan za novog trenera poslat je na kaljenje u Grafičar, da bi posle iskustva u Prvoj ligi Srbije u prošloj i na na početku ove sezone dobio šansu, međutim, nije mu išlo.

U aktuelnom šampionatu počeo je samo duel sa Vojvodinom, u evropskim mečevima ulazio s klupe protiv Kairata i Šerifa, a na poslednjih pet utakmica nije ni igrao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike