Novi šok u Junajtedu! Ronaldo nije na Ten Hagovom spisku!

29.07.2022

15:49

0

Autor: D. N.

Dueli sa španskim timovima na programu ovog vikenda, a nova sezona u Premijer ligi počeće narednog

Novi šok u Junajtedu! Ronaldo nije na Ten Hagovom spisku!
man utd5 - Copyright Tanjug/AP

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag nije uvrstio Kristijana Ronalda na spisak fudbalera na koje će računati u prijateljskim utakmicama sa Atletiko Madridom i Rajo Valjekanom. Igraće se u Oslu, a dueli su zakazani za subotu i nedelju.

Među putnicima za Skandinaviju su golmani: David De Hea, Tom Hiton i Matej Kovar, defanzivci: Diogo Dalo, Itan Lerd, Viktor Lindelof, Hari Megvajer, Tajrel Malasija, Lisandro Martinez, Alek Teljes, vezni fudbaleri: Kristijan Eriksen, Bruno Fernandeš, Fred, Džejms Garner, Skot Mektomini, Fakundo Pelistri, Doni van de Bek i napadači: Entoni Elanga, Entoni Marsijal, Markus Rašford i Džejdon Sančo.

Kao što se vidi, na spisku su novajlije Lisandro Martinez i Kristijan Eriksen, ali svakako najveću pažnju je izazvao izostanak Portugalca.

Ronaldov status u Junajtedu nije baš najjasniji, pošto se već odavno priča o mogućoj promeni kluba. Kako nova sezona u Premijer ligi počinje narednog vikenda, sve će morati veoma brzo da se rešava.

Baš zbog toga, ovih dana Ronaldo je u prisustvu agenta Žorža Mendeša razgovarao sa čelnicima kluba, kao i sa Ten Hagom koji je ranije rekao da računa na najveću zvezdu tima sa "Old Traforda".

U uvodnom kolu, 7. avgusta, Mančester junajted će ugostiti Brajton.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike