Ostavio je srce na terenu i objavu o kojoj će se pričati: Zahvalnost svima, i portirima na Teleoptiku i saigračima

29.07.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Ostavio je srce na terenu i objavu o kojoj će se pričati: Zahvalnost svima, i portirima na Teleoptiku i saigračima
20220313mmZdjela - Copyright MN Press

Nakon što su obavljene sve zdravstvene procedure, urađena zvanična promocija, ali i odrađen prvi trening sa novim timom, CSKA iz Moskve, nekadašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar  poslao je poruku dojučerašnjem kluba.

- Iskreno, imam puno toga da kažem, a ne znam odakle da počnem. Dolaskom u Partizan i vremenom koje sam proveo u njemu, ostvario sam i živeo svoj najveći san, jedinu želju da zaigram u Humskoj 1! Stoga imam zaista puno toga reći, a ne znam odakle da počnem i kome sve da se zahvalim, jer su baš ti ljudi bili deo mog ostvarenog sna i bez njih on i vreme u Partizanu ne bi bilo takvo kakvo jeste - rekao je Zdjelar.

Iskusni vezni igrač nije štedeo na rečima zahvalnosti, počevši od onih o kojima javnost ništa ne zna ili vrlo malo toga sazna, a bez njih je nemoguć svakodnevni život kluba.

- Moram da počnem od onih koji čuvaju naš klub, koji se nalaze na ulazu u naš Sportski centar Partizan - Teleoptik a to su Erak, Vida, Željko, Sajčić, Nebojša. Tu su zatim naši ekonomi Dare i Rade, fizioterapeuti Igor, Dulje, Ljuba i Jovana, potom doktori Siniša i Roske.. Potom kondicioni treneri Miša i Sale, zatim naši Gagi i Dugi koji su u restoranu brinuli za nas. Tu su naše “popularne mame” Slavica, Mara i Daliborka, koje su bile tu bukvalno za sve sto nam treba...

MN Press
 

Zdjelar je imao poruku i za bivše trenere:

- Zatim hvala Biljani, Šljuki i Vučini, koji su takodje bili tu za mene u svakom momentu. Hvala i trenerima , Đuki (Miroslav Đukić ), koji me je dočekao, Bati, Savi, Saletu i Iliji, koji su mi pomogli da učim od njih, kao i svim njihovim pomoćnim trenerima. Mojoj ekipi, svim mojim saigračima, koji su se kako na terenu, tako i van njega borili i dali deo sebe za naš tim. Slobodno mogu reći da sam stekao i prijatelje za ceo život. Želim da se zahvalim svim navijačima na podršci i na kritikama i na svemu što smo zajedno proživeli! Hvala svima i Partizan se zauvek voli - rekao je Zdjelar.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike