Šta se dešava sa Falkom?! Rok za rešenje situacije ističe, ovo je naredni potez Zvezde

28.07.2022

13:17

0

Autor: D. N.

Postojeći ugovor ističe naredne godine

Šta se dešava sa Falkom?! Rok za rešenje situacije ističe, ovo je naredni potez Zvezde
Filipo Falko - Copyright MN Press

Fiipo Falko već izvesno vreme nije u planovima Crvene zvezde, ali ugovor i dalje postoji. Kakva je sitiuacija sa Italijanom za koga je prema pisanju italijanskih medija zainteresovan Kaljari, objasnio je i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Dobio period da ostane u Italiji i nađe klub za sebe. Rok se približava kraju, tako da ćemo morati ponovo da razgovaramo sa njim, da vidimo dokle se stiglo - kazao je Mrkela.

Podsetimo, italijanski ofanzivac je došao u januaru prošle godine.

Pošto je bilo kašnjenja u isplati zbog finansijskih problema, Leće je tužio Zvezdu FIFA, koja je presudila u njiegovu korist. Samim tim, crveno-beli su morali da plate pomenutu sumu, uz penale.

Inače, ugovor mu ističe 2023. godine.

Tokom predstavljanja Nemanje Milunovića, pričao je Mrkela i o poziciji desnog beka...

Svi koji radimo u fudbalu treba zajedno da odgovorimo na to pitanje i dođemo do rešenja. Bekove nema ni reprezentacija Srbije, tako da stanje na tržištu što se toga tiče nije dobro. Kada je reč o Zvezdi, mi na poziciji desnog beka imamo Marka Gobeljića, a na tom mestu mogu da igraju još neki igrači. Igrao je Stanković, a u prošlosti se često dešavalo da igrači koji igraju na poziciji centralnog vezgnog igrača pređu na beka. Poslednji primeri za to su Milan Gajić i Mihailo Ristić - zaključio je Mrkela.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike