Zvezdi stiže pojačanje za Pjunik! Milunović je slobodan, u sredu overava povratak na Marakanu!

26.07.2022

20:07

0

Iskusni defanzivac završio sve sa Alanjom i dobio čiste papire

Zvezdi stiže pojačanje za Pjunik! Milunović je slobodan, u sredu overava povratak na Marakanu!
20210509mmStanko051 - Copyright MN Press

Iskusni defanzivac Nemanja Milunović vraća se u Crvenu zvezdu. Popularni "Đed" je danas konačno dogovorio raskid ugovora sa turskom Alanjom, pa se očekuje u sredu u Beogradu na lekarskim pregledima i potpisu dvogodišnjeg ugovora.

Tako su crveno-beli uglavnom rešili sve oko rostera za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem 2. ili 3. avgusta dočekuju Pjunik iz Jermenije na stadionu "Rajko Mitić", a 9. avgusta će odigrati revanš u Jerevanu.

Posle Kinsija Kangve, Osmana Bukarija, Stefama Mitrovića i Aleksandra Pešića, trener Dejan Stanković će verovatno od četvrtka na raspolaganju imati i Milunovića kome neće biti potrebno da se uklapa jer dobro poznaje i sistem igre i sve zahteve.

Tokom svog prethodnog mandata u Crvenoj zvezdi, započetog januara 2019. kada je stigao iz BATE Borisova, Nemanja Milunović je odigrao 87 utakmica uz 10 golova i dve asistencije. Osvojio je sa crveno-belima tri titule i jedan kup.

S obzirom da Zenit i dalje pritiska crveno-bele oko prodaje štopera Strahinje Erakovića, posle završenog posla sa "Milunom", sportski sektor će moći mnogo mirnije da donese konačnu odluku o prodaji reprezentativnog štopera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike