Blindov hvalospev kapitenu: Postoje vođe koje drže govore i postoji Tadić! Srbin je fenomenalan, moj učitelj

26.07.2022

12:40

0

Autor: 24sedam

Iskusni 32-godišnji fudbaler otvorio dušu

Blindov hvalospev kapitenu: Postoje vođe koje drže govore i postoji Tadić! Srbin je fenomenalan, moj učitelj
Dušan Tadić i Dejli Blind - Copyright Profimedia

Zamenik kapitena Ajaksa i jedan od najiskusnijih igrača "kopljanika" Dejli Blind priznaje da i u 32. godini dođe u situaciju da uči od dve godine starijeg saigrača Dušana Tadića.

Srbin je pravi primer profesionalca u Ajaksu i od 2018. godine kada je došao u klub postavio se kao mentor mnogim mlađim igračima.

Blind kaže da je nekad toliko umoran da razmišlja samo o tome kako će otići na odmor kući kada se završi trening, ali da se to sve promeni kod njega kada vidi Tadića da sa toliko energije nastavlja rad u ekipi.

- Ponekad mi dođe dan kada mislim samo o sebi. Onda treniram, odradim svoje i idem kući. Ali kada vidim Tadića, on je zauzet svaki dan i vodi računa o svemu. To je lepo videti. Tu dobijem volju da se potrudim i ja. Mnogo sam naučio od njega kao vođe - kaže bivši fudbaler Mančester junajteda i dete Ajaksa.

Blind kaže da vođe nisu samo oni koji drže govore u svlačionici:

- Ljudi vas često prikazuju kao vođu jer imate ličnost. Postoji mnogo više lidera od onih koji drže govore u svlačionici ili pričaju o taktici. Ja nisam vođa kao Tadić. On je zaista profesionalac za primer. Fantastičan kapiten!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike