Naše sudije opet u Evropi! Biće ih u Turskoj, ali i Švedskoj

25.07.2022

17:38

0

Autor: 24sedam

Srbi će takođe nadgledati suđenje

Naše sudije opet u Evropi! Biće ih u Turskoj, ali i Švedskoj
novak simović - Copyright MN Press

Kvalifikacije za UEFA takmičenja su uveliko u toku, Srbija ima četiri predstavnika, Crvenu zvezdu, Partizan, Čukarički i niški Radnički, a imaće ih i kada je reč o sudijama.

Novak Simović će deliti pravdu u Turskoj gde se sastaju Konja i BATE Borisov, a Miloš Milanović u Švedskoj, u susretu AIK - Vorskla Poltava.

 

 

Simoviću će pomagati Nikola Đorović i Miloš Simović, dok je četvrti arbitar Stanko Ostraćanin. Posmatrač suđenja biće Robet Malek iz Poljske, a delegat će biti Žan-Pol Mivis iz Belgije.

U Milanovićevom timu biće Milan Šutulović i Čedomir Andrejić, kao i Marko Ivković. Posmatrač suđenja u Solni biće Asim Ksudijev iz Azerbejdžana, dok je delegat Pet Dafi iz Republike Irske.

Srbija će imati i nekoliko posmatrača u drugim mečevima, pošto će Zoran Petrović nadgledati suđenje u duelu Nefči - Aris Limasol, gde će suditi Bastijan Dankert iz Nemačke.

Dejan Filipović kontrolisaće rad Austrijanca Sebastijana Gishamera u utakmici Olimpija Ljubljana - Sepši Sfintul George, dok će Boško Jovanetić nadgledati Ašota Galtakčjana iz Jermenije na dvoboju Tuzla Siti - AZ Alkmar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike