Levandovski debitovao za Barsu i to u El Klasiku: Katalonci propustili šansu da deklasiraju Real (VIDEO)

24.07.2022

05:53

0

Golčina Rafinje rešila sve, čarke i u ovoj utakmici

Levandovski debitovao za Barsu i to u El Klasiku: Katalonci propustili šansu da deklasiraju Real (VIDEO)
Tan2022-7-24_6626216_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/John Locher

Većina fudbalskih ekipa ove vrele letnje dane provode na pripremama, tokom kojih igraju i prve utakmice. Tako su protekle noći igrači Barselone, sa svojim super novim pojačanjem, Robertom Levandovskim na američkoj turneji savladali većitog rivala, ekipu Real Madrida.

El Klasiko je igran na stadionu Aledžajant u Las Vegasu, a okončan je rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Rafinja, ali je pažnju pokupio ipak Robert Levandovski, koji je u tekućem prelaznom roku, nakon 12 godina rešio da napusti Nemačku i pojačao Katalonce.

Mogla je Barsa da deklasira rivala i demonstrira silu, ali su nakon pogotka Rafinje ipak rešili da vrebaju iz kontre. Takođe, nisu se proslavili ni Depaj, Kesi i Dembele, dok je na golu šampiona Evrope bio odličan Tibo Kurtoa.

Brazilac je meč prelomio u prvom poluvremenu, kada je na oko 20 metara od gola primio loptu i šutom iz kolena poslao pod prečku.

 

 

Trijumf u velikom derbiju, iako na pripremama, izazvao je veliko oduševljenje kod navijača, koji su umeli da proslave treću pobedu u četvrtom prijateljskom meču. Realu je ovo pak tek prvi meč, a igrali su bez pojaboljeg igrača, Karima Benzeme.

Takođe, ni ovaj derbi nije mogao da prođe bez čarki, a u prvom poluvremenu je došlo do sukoba Serhija Busketsa i Đordija Albe. Srećom, sve se završilo nakon više neumesnih dobacivanja i guranja, bilo je pripranih koji su razdvajali, pa je meč mogao biti nastavljen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike