Lazetiću sve jasno: Sada će se samo pričati o kiksu Partizana, a neće se spominjati fenomenalni meč i naše šanse

23.07.2022

21:38

0

Autor: 24sedam

Trener TSC zna kako će ići analiza remija njegove ekipe u Humskoj

Lazetiću sve jasno: Sada će se samo pričati o kiksu Partizana, a neće se spominjati fenomenalni meč i naše šanse
lazetic - Copyright MN Press

Žarko Lazetić ima dovoljno fudbalskog iskustva da zna da će bod njegovog tima doći u drugi plan u srpskom medijskom prostoru, jer će se više pričati o slabostima Partizana nego o vrlinama viđenim u nastupu TSC.

- Nažalost, sad će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo, da je titula gotova nažalost već u trećem kolu, a možda treba da se razgovara o fenomenalnoj utakmici, gde je bilo svega, mi imali svoje šanse, Partizan svoje, velika je tenzija, svi igrači su kao da je kraj sveta, a tek je počelo - rekao je Lazetić za TV Arena sport.

Trener tima iz Bačke Topole jeste potekao iz Teleoptikovog inkubatora kao stručnjak, ali želi da se uvažava sadašnje stanje, i njegovo, i predsednika kluba Janoša Žemberija koji je bio nekad član uprave Partizana:

- Vidimo da Zvezda već pet godina lagano sve pobeđuje, to je sve OK, ali ima prostora da se priča o puno dobrih stvari, golmanu 2003. godište koji je bio briljantan i nadam se da će da će u nekom trenutku prestati da se priča ko je čiji i ko je za šta. Ja Partizanu želim sve najbolje, ali mi smo Fudbalski klub TSC, naš predsednik je bio ovde u upravi, ali mi igramo svaku utakmicu ovako, ne izlazimo sa mladim igračima, ne odmaramo golmane i stavljamo klince, već igramo fudbal i pokušavamo da pobedimo, kome god to smeta i kome to ne odgovara, to je veliki problem za nas sve zajedno ovde - rekao je Lazetić i dodao za kraj:

- Igrali smo bolje i utakmicu koju smo izgubili 0:2 od Partizana, u kojoj je Partizan šest puta šutnuo u gol, dao dva gola iz prekida, a mi imali fenomenalne šanse, nije radio VAR i tako dalje. Kad se dođe do rezultata, sve je sjajno i bajno. naravno da smo mogli bolje da igramo sa loptom, ali to je teško ovde, partizan je bio fenomenalno organizovan, nadmetali smo se dobro. Falili su golovi za kompletan užitak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike