Stolici želim sve najbolje, ali tek od sledeće utakmice! TSC stiže "naoštren" u Humsku!

22.07.2022

09:00

0

Autor: 24sedam

U prethodna dva kola oba tima osvojila po četri boda

Stolici želim sve najbolje, ali tek od sledeće utakmice! TSC stiže "naoštren" u Humsku!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić poželeo je kolegi sa klupe Partizana Iliji Stolici sve najbolje, ali tek od naredne nedelje. Ekipa iz Bačke Topole će sutra u 21 sat gostovati u Humskoj, gde je Lazetić kao fudbaler igrao u sezoni 2007/08, a potom je od 2015. do 2019. bio pomoćni trener u stručnom štabu crno-belih.

- Neće biti lako, ali uvek je veliko zadovoljstvo kada igramo protiv dobrog rivala. Partizan je doveo nove igrače i novog trenera, Iliju Stolicu, koga mnogo poštujem. On je uspeo da sa manjim timom kakav je Voždovac, dominira kroz igru i dođe do dobrih rezultata.

Gledajući Partizan u utakmicama koje su odigrali u pripremnom periodu, pre nego ove u prvenstvu, vidim da to pokušava i sada da uradi. Verujem da će uspeti u toj nameri ako se njegovi igrači naviknu na nove zahteve i ako dobije njihovu podršku. Ja mu želim sve najbolje, ali naravno tek od naredne nedelje - izjavio je Lazetić, a preneo zvanični sajt TSC.

Trener tima iz Bačke Topole poručio je da je njegov tim spreman za gostovanje u Humskoj.

- Naravno, spremni smo za utakmicu, ponavljam da nam je najveće zadovoljstvo da igramo protiv jakih protivnika. Mislim da smo se posle prva dva odigrana kola dobro namestili. Očekujem dobru igru kao u prethodnim utakmicama, pogotovu onoj u prvom kolu (pobeda nad Čukaričkim od 4:1), i verujem da ćemo nastaviti da idemo uzlaznom putanjom. Zadovoljan sam progresom koji smo napravili i siguran sam da ćemo nastaviti da podižemo nivo igre i u ovoj utakmici - rekao je Lazetić.

Štoper TSC Goran Antonić nada se pozitivnom rezultatu u Beogradu.

- Očekuje nas težak meč u koji moramo da uđemo sto odsto motivisani ako hoćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Neće biti lako, ali pružićemo maksimum i nadamo se dobrom rezultatu - izjavio je Antonić za klupski portal.

Posle dva odigrana kola u Superligi TSC i Partizan imaju po četiri osvojena boda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike