Zvezda pronašla špica po šampionskoj meri! Stiže iz Švajcarske, sazrevao u Juventusu, crveno-beli mu stopirali ugovor! (VIDEO)

20.07.2022

18:11

0

Sever će biti oduševljen

Zvezda pronašla špica po šampionskoj meri! Stiže iz Švajcarske, sazrevao u Juventusu, crveno-beli mu stopirali ugovor! (VIDEO)
profimedia-0474578760 - Copyright Profimedia

Nova sezona domaće Superlige tek je krenula, a pojačanja u srpski fudbal pristižu gotovo svakodnevno.

Aktuelni, petostruki šampion, Crvena zvezda, već sada se dobro pojačao, ali, kako prenose italijanski mediji, na pragu Marakane je Bazelov Mamadu Kali Sane.

Senegalac je bio blizu prelaska u belgijski Leven, kada se u čitavu priču uključila i Crvena zvezda, te odložila već gotov posao do daljnjeg.

21-godišnji Kali Sane je proteklu sezonu proveo u Grashopersu, koji nije želeo da iskešira za obeštećenje. Kako se govorilo, reč je o sumi od oko 2.500.000 evra.

U redovima srpskog šampiona očigledno jesu, čim su se uključili u priču za špica koji je sazrevao u Italiji, a može se pohvaliti da je 2018. godine bio deo omladinskog pogona slavnog Juventusa.

Odlične utakmice za Primaveru prodale su ga Bazelu, pre dve godine za sumu od čak 4.000.000 evra.

Spada u red igrača za kojim tragaju u Ljutice Bogdana - brz i snažan u duelu, nešto što je neophodno napadaču Zvezde na putu u Ligi šampiona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike