Fudbaler napustio pripreme kluba, da bi se priključio ćerki engleske legende u rijalitiju: Na Ostrvu ljubavi svi traže samo jedno

21.07.2022

05:05

0

Klub je tako ostao bez ključnog igrača, a Majkl Oven je na još većim mukama

Fudbaler napustio pripreme kluba, da bi se priključio ćerki engleske legende u rijalitiju: Na Ostrvu ljubavi svi traže samo jedno
profimedia-0708621140 - Copyright Profimedia

Halifaks Taun je klub iz Nacionalne lige Velike Britanije, koji je naprasno postao poznat širom sveta i to ni manje ni više zbog transfera.

Naime, dok se tim polako priprema za početak trenažnog procesa i povratak na terene, ostali su bez jednog od važnijih igrača, Džejmija Alena.

Ne, nije reč o transferu u viđi rang ili drugu državu, Alen je prosto prihvatio ponudu da se okuša u rijaliti programu, hit emisiji ITV2, te se na Ostrvu ljubavi, pridružio ćerki Majkla Ovena, Gemi.

Tako je Halifaks Taun ostao bez ključnog igrača, koji će umesto u kopačke i na teren, ipak da se uputi na snimanje rijalitija u vili na Majorci.

On je jedna od četiri nove „bombe“ koje su sastavljene da uzdrmaju stvari među aktuelnim takmičarima.

Klub je na Tviteru potvrdio da je Alen otišao na Ostrvo ljubavi.

Džejmi Alen je odlučio da se pridruži glumačkoj ekipi Ostrva ljubavi 2022, pokazujući svoje namere jasno da mu je ta prilika veoma važna. Stvar će biti razmotrena po njegovom povratku - navodi se u poruci kluba.

Ostrvo ljubavi je rijaliti šou za zabavljanje koji vidi mnoštvo samaca – poznatih kao „ostrvljani“ – kako ulaze u vilu na španskom suncu u pokušaju da pronađu ljubav.

Par koji uspe da preživi svu dramu i dobije najviše glasova na kraju odlazi sa nagradom od 50.000 funti.

Interesanto je i zapažen u Britaniji, te se može pohvaliti da po epizodi u proseku ima oko tri miliona gledalaca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike